Welkom bij Florijn Bewindvoering Nijmegen
Home
Werkwijze Florijn Bewindvoering Nijmegen
 
Als de kantonrechter het verzoek tot bewindvoering heeft toegewezen wordt er door de bewindvoerder een overzicht van al uw inkomsten en uitgaven gemaakt.
Op deze manier krijgen wij inzicht in uw financiële situatie. De bewindvoerder zal vervolgens een budgetplan maken. Daarna informeren wij de instanties en bedrijven waar u een financiële relatie mee heeft. Hen wordt uitgelegd dat uw vermogen onder bewind is gesteld en er wordt hun gevraagd om het postadres te wijzigen. Wij zullen vanaf dat moment uw gehele financiële administratie verzorgen. 

Uw huidige bankrekening zal worden geblokkeerd en daarvoor in de plaats worden er twee nieuwe bankrekeningen geopend: een beheerrekening en een leefgeldrekening. Op de beheerrekening wordt uw salaris, pensioen of uitkering gestort. Florijn Bewindvoering Nijmegen zorgt ervoor dat uw vaste lasten zoals huur, energie en verzekeringen met geld dat op deze beheerrekening binnenkomt, worden betaald. Hier hoeft u dus niet zelf zorg voor te dragen. Op uw leefgeldrekening wordt iedere week of maand door Florijn Bewindvoering Nijmegen een bedrag gestort waarvan u bijvoorbeeld boodschappen kunt doen. Met uw pinpas kunt u van deze rekening geld opnemen. Het bedrag dat wekelijks of maandelijks op deze rekening wordt gestort is afhankelijk van uw inkomsten, uitgaven en gezinssituatie.


Wie zijn wij
Werkwijze Florijn
Voor wie
Wat doet Florijn voor u
Tarieven
Contact

Home